MAGNETNA TERAPIJA

INSTITUTA MIHAJLO PUPIN

O nama 

Posredstvom ovog sajta možete naručiti proverene i originalne proizvode za magnetnu terapiju našeg renomiranog Instituta Mihajlo Pupin – Piezotehnologija d.o.o.  
Institut Mihajlo Pupin je naučno istraživačka institucija koja je osnovana sredinom 20. veka, od kada je regionalni lider, a u nekim oblastima i svetski lider u primeni novih tehnologija. IMP – Piezotehnologija d.o.o. kao privredno društvo koje čini sastavni deo Instituta, bavi se proizvodnjom magnetnih i kristalnih materijala koji najvažniju primenu imaju u medicini, radio i telekomunikacijama, vojnoj i prehrambenoj industriji. Svoje proizvode tradicionalno izvozi na tržišta Nemačke, Italije, Izraela, Engleske, Francuske i drugih zemalja.
Proizvodi koji se nalaze na ovom sajtu su s velikom pažnjom izabrani za Vas i nastali su kao rezultat zajedničkog stručnog rada i višedecenijskih ispitivanja naših eminentnih fizičara i lekara.  Nakon ličnog izuzetno pozitivnog iskustva i spoznaje svih blagodeti magnetne terapije, shvatili smo da je naša misija da upoznamo što veći broj ljudi i pomognemo svima kojima je to potrebno. Ponosni smo na vrhunski kvalitet i poreklo naših proizvoda koje je 100% domaće.
Zadovoljstvo velikog broja naših klijenata i partnera naša je najbolja preporuka. 
           
               MEDICINSKI MAGNETI U SLUŽBI ZDRAVLJA I LEPOTE
                                                                                   OBEZBEDITE SEBI I SVOJOJ PORODICI PROVERENE PROIZVODE ZA KVALITETAN ŽIVOT!
 
Potvrda o prodaji originalnih proizvoda Instituta Mihajlo Pupin
 
 

Pretražite našu prodavnicu